Проблем с домашно към лекцията "Test cases, test scenarios, test execution"
Здравейте!
През миналата седмица качих домашно към въпросната лекция в rar формат, като сайта ми даде индикация за успешно качено домашно. През тази седмица видях в една от оценките коментар "Няма качено домашно" след което проверих линка "Свали домашно" и в действителност ми изписа, че няма качено такова домашно.
Въпросите ми са:
1. Някой друг имал ли е подобен проблем?
2. Как мога да разбера дали домашното ми все пак е било видяно и зачетено за крайната оценка?
3. Има ли начин в случай, че не е било да го изпратя все пак за оценяване, въпреки че срока за качване (а скоро и за оценяване) е изтекъл?
Много благодаря, колега! Успокояващо е да знам, че не съм сам в мъката си. Изпратих мейл, а за документиране на качването на въпросното домашно е вече късно, понеже срока за предаването му изтече преди 5 дни мисля. Доста е демотивиращо да знаеш, че усилията които си положил за писане на домашното могат да се окажат напразни.
Жалко че вече попълних междинната анкета за курса, иначе бих предложил като препоръка домашните да могат да се предават и чрез мейл. Доста по-сигурно ми се вижда.
Toку що изпратих още един меил към СофтУни. Разбирам те напълно, защото и аз съм доста разочарован. Стоях 3 дни до 02,00h да си напиша домашното и като разгледах коментарите, че няма такова домашно - доста ми стана болно.Пожелавам ти успех, дано ни възстановят правата за Home Work 1.