Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Проблем с домашно към лекцията "Test cases, test scenarios, test execution"

Здравейте!

През миналата седмица качих домашно към въпросната лекция в rar формат, като сайта ми даде индикация за успешно качено домашно. През тази седмица видях в една от оценките коментар "Няма качено домашно" след което проверих линка "Свали домашно" и в действителност ми изписа, че няма качено такова домашно.

Въпросите ми са:

1. Някой друг имал ли е подобен проблем?

2. Как мога да разбера дали домашното ми все пак е било видяно и зачетено за крайната оценка?

3. Има ли начин в случай, че не е било да го изпратя все пак за оценяване, въпреки че срока за качване (а скоро и за оценяване) е изтекъл?

Тагове:
0
QA Fundamentals 05/02/2018 22:52:17
tokomodul77 avatar tokomodul77 1 Точки

Здравей Колега. Имах абсолютно същият проблем, като теб и все още го имам. Информирах СофтУни на E-mail формата им с обяснение и прикачено домашно ,което пуснах и ми отчете , че е качено на 29.01.2018г. Звънях  на телефона за връзка. От Петък се занимавам. Днес се обадиха и ми съобщиха, че разследват случая. Сега се пробвам и отново има този проблем. Снимах стъпка по- стъпка. около 6 опита. Показва "Done" и като се рефрешне сайта изписва - Няма Домашно! На седмия път го качи.Пробвах с няколко rar приложения. Аз сега ще подам пак оплакване,защото не е редно така.Човек остава  разочарован от системата.Моят съвет е снимай стъпка по-стъпка и ти прати E-mail за нередност. Успех!!!

0
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Много благодаря, колега! Успокояващо е да знам, че не съм сам в мъката си. Изпратих мейл, а за документиране на качването на въпросното домашно е вече късно, понеже срока за предаването му изтече преди 5 дни мисля. Доста е демотивиращо да знаеш, че усилията които си положил за писане на домашното могат да се окажат напразни.

Жалко че вече попълних междинната анкета за курса, иначе бих предложил като препоръка домашните да могат да се предават и чрез мейл. Доста по-сигурно ми се вижда.

0
tokomodul77 avatar tokomodul77 1 Точки

Toку що изпратих още един меил към СофтУни. Разбирам те напълно, защото и аз съм доста разочарован. Стоях 3 дни до 02,00h да си напиша домашното и като разгледах коментарите, че няма такова домашно - доста ми стана болно.Пожелавам ти успех, дано ни възстановят правата за Home Work 1. 

0
MMilenaNN avatar MMilenaNN 2 Точки

При мен имаше друг проблем - имах коментар с цитирани кейсове с номера, които не съществуват в моето домашно - май някой ми е пратил коментар за чуждо домашно.

0
06/02/2018 07:27:21
eva.svilarova avatar eva.svilarova SoftUni Team 10 Точки

Здравейте NedkoDim и tokomodul77,

Извинявам се за причиненото неудобство. Изпратила съм проблема към колегата, който отговаря за курса, за да провери детайлно каква може да е причината да ви се визуализира, че нямате изпратено домашно. 

Относно притеснението ви, че усилията, които сте положили, няма да бъдат признати - не се притеснявайте, домашните ще бъдат зачетени. Очаквайте допълнителна инфромация от екипа ни.

Поздрави,

Ева

0
GeorgiA881004 avatar GeorgiA881004 0 Точки

И при мен отчете това домашно като качено,но после изчезна. 

0
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Благодаря за бързият отговор (включително и на мейла)!

Радвам се, че хора от екипа на СофтУни следят форума за проблеми, готови да помогнат.

С тазседмичното домашно нямах проблеми :)

0
Yordan_Andreev avatar Yordan_Andreev 1 Точки

Здравей , извинявам се за късния отговор.Имам същия проблем.Качих домашно , изписа ми "Успешно качено домашно" след което при опит за сваляне ми дава грешка (не съм я копирал) но от рода "Success - Failed" няма такова домашно .... Видях ,че при част от колегите които са оценявали се е отворило ,но при други е изписало ,че няма такова домашно.

 

Поздрави,

0