MySuccess.bg 2018 - Аз и БИЗНЕСЪТ ще се състои на 22 феруари

Списание ENTERPRISE с официалната подкрепа на СофТуни, AIESEC и Лидери за европейско образование /ЛЕО/, организира през 2018г. продължението на проекта, насочен към студенти от цялата страна, които искат да развиват кариерата си в български и мултинационални компании в България: MYSUCCESS.BG 2018 – АЗ И БИЗНЕСЪТ! Събитието ще се проведе на 22 февруари в сградата на СофтУни.


MYSUCCESS.BG 2018 – АЗ И БИЗНЕСЪТ! е национален проект, който ще бъде естественото продължение на проведените 7 форума, организирани от нашата медия списание ENTERPRISE. За форума през 2018 г. планираме участие на студенти от всички курсове - бакалаври и магистри.  Както и през предходните години няма да има ограничение за университетите и ще могат да участват студенти от цялата страна.

През 2018г. отново ще имаме специализираните workshop-и, които се провеждат в практическата част на форума. Ще предложим на участниците и на компаниите-партньори възможността в рамките на целия ден да се срещат и разговарят за стажанстките им програми и активности. За тази цел ще има изложени специализирани щандове на тези компании.

Всеки студент, записал се и практическата част, ще има възможност да покаже в реална бизнес среда пред ментори от компаниите-партньори своите качества и възможности и да стане част от екипа на някоя от тях.

Повече информация за събитието може да намерите тук: http://education18.mysuccess.bg/ или във Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/384195412005366/.