Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Форматиране на код във форума

Има ли шанс да се добави някакъв код форматер във форума, така че когато някой пейстне код, да е лесно четим? За да не се налага 5 реда код да ги качваме в пейстбин или гитхъб. Ако се добави и някакъв хайлайт ще е супер.

Тагове:
Dexter avatar Dexter 119 Точки
Ще бъде и супер, ако преди да post-нем нова тема, проверявахме дали вече няма такава / такива и да пишем в тях.
0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки
Стига да имаше лесен начин за търсене :) Проверих заглавията в раздела с Предложения и не видях тема. Благодаря for pointing it out, но заяждане не е нужно, при положение че UI-а на форума не е досатъчно добър за висш пилотаж.
7
Dexter avatar Dexter 119 Точки
Това, че няма "лесен начин" за търсене, не е оправдание, да пускаме нови теми, за щяло и нещяло, още повече, че вече има две (ако не са и повече), в които можеш да пишем. А това, че UI-а не ти е familiar, още повече не е оправдание. 
-4
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки
Не е оправдание, а причина. Темите в момента са от две страници. Може би с 3-4 часово четене на всичките им постове щях да знам дали има подобно предложение. След 2 седмици ще са 10 страници - тогава става физически непосилно да изчетеш всичко за да си сигурен. Вината не е в мен, че предложението не е добре именовано. Ако беше споменато в заглавието - щях да съм го намерил. Заяждаш се в момента. Може да участавш във форума от самото начало и да си familiar с всеки пост от самото му начало, но някои хора сме от по-малко време тук и нямаме как да наваксаме. Твоята идея е, че един newcommer никога не трябва да пуска предложения, преди да е изчел всички теми барабар с отговорите им. Това е нелепо и не е практика на никой друг форум.
7