Judge problem
От днес сутринта когато и да се опитам да кача решение ,дори на стари решения на които имам 100/100 ми дава часовници.
От днес сутринта когато и да се опитам да кача решение ,дори на стари решения на които имам 100/100 ми дава часовници.
Здрасти,
Ако може да дадеш конкретни събмишъни/задачи/контести на които получаваш часовниците би било супер, мерси!
Поздрави
И аз имам същия проблем. С последната задача на "прости пресмятания" в programmimg basic - java. Дава ми часовници и нищо
Познато! Аз пък въобще не мога да започна домашното си на Речници, Ламбда и LINQ, защото още на първа задача и на старата опция C#, и при качване с C# (.NET Core) настоява, че стринговете, записани "А" и "S" (нарочно не е с единични кавички) са чарове, а той не можел да превърне стринг в чар. Кой го кара да ги прави на чарове??? Казаха ми, че на C# (.NET Core) би трябвало да стане, но и на двете си знае старата песен. Чувствам се тъпо - някой да вижда грешка в това изписване или в задаването на записите в началото като масив от стрингове и очакване същите да съдържат стрингове? Защо Judge си е внушил, че това е чар щом упорито му се повтаря чрез кода, че е стринг и трябва да го гледа като такъв?