[Exam Problems] C# Basics - 25 July 2014 - Problem {1} - Electricity
Колеги искам да помоля ако някой може да види грешката и да ми каже защо като реша задачката по този начин ми дава 35 точки, гледах и авторското решение и не мога да разбера защо не ми изкарва пълен брой точки? http://pastebin.com/cE9zyHfn
P.S. Понеже ако разликата идва от тази една минута която е след крайният час (14:00 to 18:59), значи задачката не е зададена коректно понеже тази една минута консумация не трябва да се включва.
Вече три часа се боря да разбера защо не ми дава 100 а 60 при условие че не виждам никакви разлики в моите решения и на авторите, а проблема не беше в задаването на часовете :) и още нещо объркани са местата на
Колега, разменил си стойностите на lampConsumption и compConsumption, програмата ти не дава верен отговор в третия if, а в другите два работи защото - в 1) двете стойности са еднакви; в 2) разменил си вътре променливите и с две грешни стъпки си получил нещо вярно.
Ето коригиран кодът ти.
Лелеее аз си мислех че е грешка в условието :) много ти благодаря за бързите отговори, много ми помогна!