Относно изпита
Здравейте.
Разбрах че за да получа сертификат трябва да имам над 5.00.
Въпроса ми е колко точки са това?
Здравейте.
Разбрах че за да получа сертификат трябва да имам над 5.00.
Въпроса ми е колко точки са това?
Ако не се лъжа бяха казали, че зависи от средната оценка на всички курсисти. Ако от 50 човека, 45 имат 100/400 и останалите 5 имат 110/400, петимата ще имат шестици. Имат си някаква формула, по която изчисляват успехът.
Все пак си блъскай главата за колкото се може по-висока оценка. Не се примирявай с това което знаеш. Даже ако го докараш до кръгла шестица, продължавай да се движиш напред.
Здрасти, както се спомена - това зависи от средния резултат на изпита. Но 5-ца не е никак трудно да се изкара... Аз бях в Programming Fundamentals по интензивна форма на обучение но доста закъсах и се прехвърлих към Extended. Това означава, че домашни почти не съм предавала. На изпита имах 250 точки, и оценката ми за курса беше точно 5.02.
На изпита от другия модул се представих малко по-слабо, но оценката ми беше доста по-висока защото винаги предавах домашни (и участвах малко във форума). Така че не подценявай и бонусите :)
Но разбира се - старай се да се представиш добре на изпита, все пак е в твоя полза. Имаш доста време да се мъчиш на задачите. Успех!
ами то аз редовно предавах домашни и точно 250 точки изкарах сега на изпита
Sorry ама на кои му пука за сертификати? Гледаи да разбереш материала другото по много начини може да се обърка. На интервю за работа никои няма да гледа хартийки а ще те питат въпроси...или накарат и да пишеш код... Aйде стига с тея сертификати и оценки ...тука поне не се опитват изкуствено да ти вдигат оценката като в държавен университет заради субсидий.
Така си е , но досега на предишни изпити изкарвам само на 1вата 100/100 а на другите или 60/100 или 30/100 или нещо по средата