Публична лекция на тема Следваща цел: Марс ще се състои на 23 март 2018

Следваща цел: Марс е темата на събитието, което фондация ELEVATE организира, и в което SoftUni е официален партньор на 23-ти март в SEC (Paradise Center). ELEVATE и партньори правят лекцията достъпна и за хора с различни възможности (увреждания). С участието на специалния гост, Adriana Marais, Head of Innovation, SAP Africa и една от Mars 100 на Mars One. Подкрепят се и децата на България вкл. със стипендии за Space Academy.

Следваща цел: Марс – Бас Лансдорп, CEO, Mars One e публична лекция/Q & A session, последвана от networking + VIPs ексклузивно събитие за 108 гости.

Публичната лекция/talk на Бас Лансдорп, лидер на водещата частна инициатива от Европа е по една от най-актуалните теми за цялото човечество, включително според водещи визионери като Илон Мъск, Стивън Хокинг, Бъз Олдрин и др.  В момент, в който Президентът на САЩ подтиква NASA да работи усилено за изпращане на астронавти към Марс, Boeing обявява свои планове за мисия, точно 30 години след полета на втория българин в космоса, 45 години след последното стъпване на хора на Луната, дискусия в София с водещи предприемачи и учени в усилията за покоряване на един нов свят и превръщане на homo sapiens в мултипланетарен вид.  Събитие за смелите, за лидерите, за компаниите trend setters, и за които всичко ‘cutting edge’ е не само интересно, а и тяхна мисия.  За тези, които търсят нови знания и experiences, за себе си, своите служители, клиенти и партньори

Повече за събитието може да намерите тук:  www.nextgoalmars.com; https://www.facebook.com/events/118140145572005/