Записът от стрийма на лекцията Model Training and Improvement е непълен
Здравейте,
Чаках да се качи записът от поледната лекция (Model Training and Improvement) почти 4 дена и накрая се оказа, че е непълен. Записан е само материалът до първата почивка, което според мен е около 1/3 от цялата лекция. Какво е станало с това видео и смятате ли някога да го качите цялото? Призовавам хората, които са отговорни за тези неща да си свършат работата.
Откакто приключих обучението си в СофтУни минаха почти 2 години и почтни не съм влизал в сайта и не съм гледал видео записи. За тези 2 години имах впечатлението, че всичко доста се е развило - за курсовете вече трябва да си платиш, за да са достъпни, но пък за сметка на това има нова система за обучение с по-високо качество. Това е впечатлението, което се създава от медиите. Но 2 години по късно с изненада установявам:
- Необходимо е безумно много време да се качат видета
- Качеството на видеата на места не е задоволително
- Сайтът е станал поне 3x по-бавен
- Search-а не работи добре (никога не е работил)
- В "Новата" система няма почти нищо ново.
Общо взето заварвам нещата по-зле, отколкото когато ги оставих.
ПП: Не искам това мнение за прозвучи като упрек към лектора на курса, който очевидно се старае и има най-добро желание да научи хората на нещо. Става въпрос за системата. Въпрки това призовам лектора за следи дали се качват целите видеа в някакви нормални срокове. Предварителни благодарности.