Въпрос за предстоящ модул Artificial intelligence
Добър вечер! Видях от доста време, че предстои модул Artificial Intelligence. Каква е възможността за реализация след /да приемем хипотетично/ успешно изкарване на целия модул? Изисква ли се много програмиране/занимавал съм малко и то предимно със C++, вкл. и Обектно-ориентирано програмиране на C++, но мога да кажа, че програмирането не ме влече толкова/? Курсът ме привлече с това, че ще се учат математически концепции.
@iordan_93,
Имам въпрос отнасящ се до всички, които успешно ще завършат настоящия курс по Machine Learning. Ако след този курс някой реши да запише модула Artificial Intelligence дали ще се наложи да мине и да си плати за Machine Learning курса, който е в рамките на модула? Предполагам този въпрос ще стои и пред хората изкарали Data science курсът. Със сигурност ще има хора, които са завършили и двата куса даже.
Не, няма. Курсовете са съвместими, макар и не съвсем същите. Можете обаче да се явите на поправителен изпит, ако имате желание.
Данчо, а ако някой е завършил висша математика, ще му бъде ли признат Math concepts?