Наков ако не се лъжа каза 3 пъти седмично лекции, а не 4 (може и да греша).
Срокът на домашните сигурно ще е както винаги - до 14 дни след лекцията. Най-вероятно няма да имаш проблеми да присъстваш на занятията и да работиш, но според мен ако си абсолютно начинаещ няма да се справиш с подготовката, ако работиш по 40 часа седмично. Просто времето няма да ти стига.
Доколкото разбрах, Цветозар (дано не греша) по-горе пита за онлайн обучение, а не за присъствено.
Според мен за познаващ материала, работещ, онлайн студент няма да е проблем да съчетава работата и обучението. Но както казваш, за човек нямащ познания, ще е малко по-трудно.
Опитай се, силно ти го препоръчвам, въпреки че ще трябва да забравиш за свободното време. Но имаш ли желание, нахъсан ли си с малко логическа мисъл и много отделено време за практика си е съвсем възможно ;) Успех.
С тези отговори и коментари и мен ме объркахте малко, затова се разрових из лекциите и открих следната схема, според която ще има 2 пъти лекции по програмиране и през една седмица ще има за работа в екип. Ето тук Наков обяснява подробно. Може да превъртите и леко напред, където се показва друга табличка, ще видите, че на 2-ро и 3-то ниво ще има по 4 лекции седмично, а там е вероятно да има и по няколко избирателни курса.
Но както и да е... мисля, че за тези, които са онлайн, натовареността за ниво#1 излиза да е същата както сега, с единствената разлика, че времето ще е по-малко, защото няма да има толкова голям интервал от дни (и седмици) между лекциите и изпита (както май ще се получи сега.)
И независимо колко ще е натоварено, комбинацията от "начинаещ", "работещ" и "онлайн" е... фатална, колкото и тъжно да звучи. Наистина. От теб зависи, но ако програмирането е това, с което наистина искаш да се занимаваш, не чакай да излязат лекциите, не чакай да стане напечено с крайни срокове, върви една идея напред и може и да успееш да се пребориш с това ограничено време... успех!
Благодаря за видеото от информационният ден. Разбрах това което ми трябваше. Желая ти успех в обучението :-)
Здравейте.
Знаете ли дали ако се явя на приемен изпит и го изкарам, мога да се включа онлайн в някой от СЛЕДВАЩИТЕ приеми, без тогава да полагам изпит?
Причината е, че искам да уча в университета, но лятото ще се наложи да замина в чужбина. И ще изглежда доста несериозно ако се явя на изпит и дай боже го издържа, после да не се запиша...
Ако сега изкараш изпита може да си запазиш оценката за следващия прием през септември. За по-следващите вече не знам дали може да се пази :)
Ако съм разбрал правилно, за онлайн обучението също се полага приемен изпит и трябва да се предават домашни на курса течащ в момента, нали?
Извинявам се за многото въпроси напоследък...Сега преглеждам курсовете на Телрик по C#1, потя се от два дена над някаква игричка и не ми остана време да прочета нещата за университета :(
Здравей,
да може да се явиш на изпит ако си се записал ОНЛАЙН вече и може да предаваш и домашни , но до колкото разбрах за изпита те няма да се взимат под внимание за тези които са ОНЛАЙН, а по-скоро за да си помогнеш за изпита.
Някой предмети ще са по 2-пъти седмично, а други по 3, за 4 никъде не се споменава!