Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Kirasathin avatar Kirasathin 0 Точки

Следващ Programming Basics?

Здравейте!

Виждам, че е обявен курс Programming Basics от април до юни месец. Въпросът ми е кога ще е следващият? Ако наблюденията ми са правилни, то той трябва да започне през юли месец, изпитът след него да е през септември и тогава направо се започва и следващата стъпка (де факто- прием). Прав ли съм?

Благодаря предварително!

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
dkunev avatar dkunev SoftUni Team 512 Точки
Best Answer

Привет Kirasathin ,

Programming Basics провеждаме на всеки месец/месец и половина.След като този от април стартира, ще има официална информация за този, който стартира през май. Ако запишете този през май, при успешно положен изпит, ще имате възможност да се включите в Tech Module през септември :).

Поздрави,

Митко

0
Kirasathin avatar Kirasathin 0 Точки

А как стоят нещата относно този през юли? С него ще имам ли възможност да се включа в Tech Module през септември?

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1007 Точки

До колкото виждам: ще има Basic сега (15 април стартира), но следващия Tech Module е май месец, в който не може да се влезе, ако започнеш сега. Мисля, че варианта е септември

0
Kirasathin avatar Kirasathin 0 Точки

Аз имах предвид кога ще е следващият Basic, този след започващия през април месец. Питам понеже няма как да започна преди юли месец.

0
kris9824 avatar kris9824 3 Точки

До колкото знам, нови инстанции на курса Programming Basics започват всеки месец.

0
Kirasathin avatar Kirasathin 0 Точки

Надявам се да е така. Благодаря! Надявам се с този, който започва през юли месец да мога да започна и Tech Module през септември, ако някой има идея дали ще е възможно- нека ми отговори и на този въпрос. : )

0