UI Design - оценки
Здрвейте,все още чакам оценката от курса по UI Design.Имате ли информация кога горе долу ще си получим оценките.Благодаря :)
Здрвейте,все още чакам оценката от курса по UI Design.Имате ли информация кога горе долу ще си получим оценките.Благодаря :)
Казаха до седмица и половина
Привет desislavamp ,
До началото на другата седмица, ще се визуализират в профила Ви :)
Поздрави,
Здравейте,
Качени ли са вече резултатите? Тъй като вече е края на седмицата, но в профила ми няма промяна.
Мина и началото на следващата седмица, Стана вече крайно несериозно. Трети пореден курс е към края си, а оценки няма още от UI Design. Това буди съмнение и в качеството на самото обучение...
Здравейте iatanasova,
Колегите ме информираха, че има малко забавяне и ще бъдат качени до 1-2 май. Съжаляваме за причиненото неудобство.
Поздрави и успех,
Митко
Привет,
Резултатите за UI ще бъдат налични до средата на следващата седмиц (10.03). Георги Балинов полага изключително много усилия да отдели време за рецензия на всеки един, а проектите са над четиристотин. Благодаря за търпението и разбирането!
Поздрави,
Александър Иванов
Здравейте,
Тъй като оценките вече са налице, и повечето колеги имат коментари към работата си, аз за съжаление нямам.. дали не е проблем в системата или пропуснато?
Благодаря предварително!
И аз съм от отбор:" Нямащи" ...........
И аз все още нямам оценка :) Какъв е новият срок?
Привет,
Моля, изпратете мейл с потребителско име и проекта на alexander@softuni.bg.
Поздрави,
Алекс И