Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
stefanivanov95 avatar stefanivanov95 5 Точки

Относно изпуснат изпит Programming Fundamentals - Extended - март 2018

Здравейта искам да попитам ако пропусна Programming Fundamentals - Extended - март 2018 (т.е. утре) мога ли да запиша следвашите модули на С# ? Има ли поправка на Extended ? Има ли вариант да плащам и да гледам лекците напред ... защото имам здравословни проблеми (панически атаки  -  демек съм луд)  а по-късно да си взимам изпитите ако не умра от уплаха ?!?

0
Programming Fundamentals
TanyaZheleva avatar TanyaZheleva 354 Точки

Би трябвало да можеш да се явиш на следващия Programming Fundamentals изпит, независимо дали е Extended, или е поправка.

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Привет stefanivanov95,

Ако Programming Fundamentals не е преминат успешно, не може да преминете напред в професионален модул. Поправката за Programming Fundamentals (независимо дали сте Extended или не) е на 25 април. Може да си платите съответния курс и да гледате лекциите и материалите, след като се проведат на съответната дата. Ако не може да се явите на редовен изпит, винаги може да го направите при следващо издание на конкретния курс, срещу такса от 20 лв.

0
16/04/2018 15:28:41
stefanivanov95 avatar stefanivanov95 5 Точки

Добре благодаря! А колко точки ми трябват да е преминат ? Ако ги взема да си тръгна.

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Здравейте stefanivanov95,

Обикновено 50 % е достатъчно, за да продължите напред, но скалата се определя от най-високият резултат на изпита.

Поздрави,

1
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

колега и аз го имам тоя проблем, намери си добър психиатър с правилните хапчета и нямаш грижи. Аз съм сега на 1 сероксат сутрин и е доста по-добре. Нервите са опасна работа. Иначе на изпитите гледай да записваш по-малките зали или на задните редове на мен това ми помага. Смисъл тея неща са коварни аз го имам тоя проблем от 8 месеца някъде вече,но не ми пречи да уча просто трябва да намериш начина за теб. И досега не съм изгърмял изпит само ооп басик на С# vs ме предаде. Иначе са ти го казали ако си изкарал платил вече курса,поправките са ти по 20 кинта и може да се яваваш колкото искаш.

0
stefanivanov95 avatar stefanivanov95 5 Точки

Мерси ще гледаме как ще го сделаме ..

0