Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
vasildiavolo avatar vasildiavolo 12 Точки

Assemblies tab missing in reference manager

Опитвам да реша 3-та задача от Objects and Classes Lab. Успях, но не по описания в нея начин, с добавяне на System.Numerics през Reference Manager-a, понеже имам липсващ таб Assemblies там. 

Първо условието с присъстващия таб, после скрийн от моето VS с липсващ такъв.

Та моля за съдействие как да го добавя въпросния таб.

Рових в нета и видях, че има и други с моя проблем, но не стигнах до решението му.

0
Programming Fundamentals 20/04/2018 21:58:25
Aguzelov avatar Aguzelov 78 Точки

Това което виждам е, че си го добавил( using System.Numerics; ). Но пробвай да инстантираш примерно BigInteger. В условието примера е за Framework, а ти си на Core.

0
vasildiavolo avatar vasildiavolo 12 Точки

Няма проблем с BigInteger, добавих си System.Numerics само с написването му, някак, но утре ще се наложи да добавя нещо друго и като нямам този таб, предполагам няма да стане.

Може би не се изразих правилно - проблемът не е конкретно BigInt-a, а липсващия таб в Reference Manager-a.

0
Aguzelov avatar Aguzelov 78 Точки

То и при мене си го няма, но няма значение, след като мога да си използвам всичко от Numerics. Не съм сигурен, но мисля, че при Core няма такъв таб.

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1007 Точки

Извини ме, не ти разбрах добре въпроса, но не можеш да си намериш/добавиш Numerics, нали така? Ако да, преди време имах подобен проблем, при мен просто с добавянето на using System.Numerics свърши работа (доколкото си спомням). С риск да прозвучи глупаво, но пробва ли просто така? Ако да, какво се случва?

0
vasildiavolo avatar vasildiavolo 12 Точки

Пробвах, става, върши работа. Въпросът ми е защо го няма таба в Reference Manager-а, тъй като утре може да ми трябва за нещо различно, което да не мога да добавя просто с писане на 1 ред.

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1007 Точки

Мисля, че не е проблем. Предполагам пишеш на .NET Core, а там тази операция не е необходима. Пробвай да изтестваш някаква програма. Ако запали и не хвърли някаква грешка, значи всичко е ок. Ако не, търсим проблема

0