Проблем с инсталирането на Visual Studio
Когато натисна иконката на Visual Studio , за да го отворя ми излиза грешка. Можели някой да ми помогне защото изтървам домашни ,а и стоя на едно място и не напредвам ?
Когато натисна иконката на Visual Studio , за да го отворя ми излиза грешка. Можели някой да ми помогне защото изтървам домашни ,а и стоя на едно място и не напредвам ?
Няма как да ппмогнем, ако не видим грешката. Един screen- shot ще е полезен. Иначе, щом не тръгва най- добре го деинсталирайте и преинсталирайте. В първото занятие е показано подробно как се прави и кои неща да бъдат включени. Вижте дали не сте изтеглили някоя платена версия на VS и затова да не тръгва, трябва да е Community. https://www.visualstudio.com/thank-you-downloading-visual-studio/?sku=Community&rel=15.
Аз имах доста сериозен проблем с инсталирането на VS, пробвах доста пъти и накрая се сетих да преместя инсталационния файл от C:\ в D:\. Стартирах отново инсталацията и всичко тръгна като по чудо. Пробвай, може и на теб да помогне този начин.
И аз имах същия проблем. Можеш да си свалиш предишните версии на Visual Studio от тук: ЦЪК, или да използваш някоя алтернатива от програмките:
- на JetBrains
- Code::Blocks
- Develop Sharp
- www.repl.it (Онлайн компилатор)
- Eclipse
- MonoDevelop
- Visual Studio Code
- и др.
П. П. - Внимавай, тъй като има възможност да не си свалил "Community"