Проблем с прикачане на домашното
Здравейте,
не мога да си прикача архива с домашното. Опитах и със zip и с rar, но upload не се случва.
Моля за помощ
Здравейте,
не мога да си прикача архива с домашното. Опитах и със zip и с rar, но upload не се случва.
Моля за помощ
Пробва ли да натиснеш бутона upload file, след като си избрала архива?
Може би пробвай с друг браузър?
Здравей,
Аз имах същия проблем в началото. Зависи от скоростта на нета ти. Опитай, натисни уплоуда и изчакай ;)
Дано се получи. При мен стана втория път.
Аз направих 1-то домашно в два zip-a, единия project-a от VS, другия текстовата част със "съчиненията", upload-вам двата фила един след друг, но после като пробвам да download-вам ми дава само 1-я, другия се губи, отделно се чудех дали да пращам целия проект или да извадя кодовете на задачите в един txt филе!
Получава се така защото системата е разработена да приема само един файл, в твоя случай разпознава последния изпратен файл за последно каченото домашно. Сложи си двата файла в един zip, rar, 7z и след като ги ъплоуднеш заедно няма да имаш проблеми.
Успех! :)
Здравейте! Качих домашно, но като го сваля не ми дава, че е архив. Та искам да питам дали и при вас е така или аз не правя нещо както трябва. Ще може ли файлът ми да бъде отворен от проверяващите?
Здравейте,
Проблемът се разреши още на следващия ден, когато скоростта на интернета беше по-добра. Прикачването се случи дори доста бързо. Благодаря на всички за отговорите. Успех с домашните.
Разбира се :))), също така и архива е в допустим размер.