Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
m.milcheva avatar m.milcheva 0 Точки

Кариерен център

Здравейте!

Бих искала да попитам кога бихме могли да се възползваме от кариерния център както и какви възможности ще има там - само за стажове или и за junior позиции в различни фирми?

Какво трябва да подготвим както и дали ще имаме възможност да получим обратна връзка за портфолиото си?

Поздрави,

Марина

Тагове:
0
SoftUni Creative
Delerium avatar Delerium 29 Точки
Best Answer

Трябва да имаш среден успех над 5.00 и определен брой кредити, в зависимост от езика, с който се обучаваш. За C# и Java 100 кредита, а за PHP и JS 70 кредита. За броя кредити не съм съвсем сигурен, но така е написано тук https://softuni.bg/curriculum ако скролнеш най-долу на страницата.

1
06/05/2018 15:56:12
pavlinD10 avatar pavlinD10 2 Точки

Zdraveite! Syjalqvam che pisha na latinica, no imam problem s laptopa. Ta vyprosa mi e ima li prodyljavashto obuchenie po 3ds Max ili uroci vsichko mi e ot polza specialno za 3ds Max.

-1
20/07/2018 14:31:51
EricDraven avatar EricDraven 275 Точки

pavlinD10 Остави латиницата, а кажи какво общо има това с тази тема и как очакваш някой да го намери това тук и да ти отговори адекватно? Не го приемай като заяждане, просто съвет или да потърсиш такава тема или да си напишеш нова в адекватния раздел, където да ти отговорят на въпроса 

1
20/07/2018 15:59:07
mtenev avatar mtenev 148 Точки

pavlinD10,

EricDraven правилно Ви е обърнал внимание, че мястото на темата не е тук. Да, курсът е част от Creative, в чиято директория се намира темата, но когато желаете да зададете подобен въпрос, коренно различен от основния, за когото е създадена темата, моля, отваряйте си нова тема в съответната категория. Сега няма проблем, че сте писали на латиница, но моля Ви, имайте предвид, че съгласно нашите форумни правила, трябва всички да пишем на кирилица. Моля, разгледайте правилата, в случей че не сте имали възможност до момента - https://softuni.bg/forum/217/pravila. Благодарим Ви за разбирането! :)

Относно въпросът Ви за продължаващо обучение по 3ds Max - да, планирали сме продължаващо обучение в края на годината. Когато имаме потвърдена стартова дата на курса, той ще бъде потвърден в сайта и ще можете да се запишете за него.

Препоръчваме Ви преди да преминете към последващо ниво да сте изкарали базовия курс ("Visualization with 3ds Max").

Успех и всичко най-добро! :)

0
mtenev avatar mtenev 148 Точки

m.milcheva,

Delerium Ви е отговорил много правилно и точно. Повече информация за кариерните възможности можете да намерите на оставения от него линк (https://softuni.bg/curriculum), както и на този уеб адрес - https://softuni.bg/careers/companies, където ще намерите пълният списък на компаниите-партньори на СофтУни.

Усмихнат ден! :)

0