Въпрос за TechModule
Здравейте, понеже Programming fundamentals почва в понеделник искам да попитам как и кога ще си избирам от 1ва или 2ра група ще бъдем?
Здравейте, понеже Programming fundamentals почва в понеделник искам да попитам как и кога ще си избирам от 1ва или 2ра група ще бъдем?
И аз се чудех същото. А и e-mail с лицензите още не е пращан. Виждам че вече имам студентски акаунт към профила ми в Microsoft, но докато не пратят студентските пощи нямам достъп.
Вчера им писах. Отговориха, че днес ще пратят мейли с информация за групите. Записването за група ще е активно до 10 часа в понеделник 14 май.
Аз видях, че само Ален е записан, като преподавател към курса. Да не би да са по-малко хората този път
Явно няма да пратят мейли днес.
И аз вчера им писах. И ми отговориха, че днес ще получа емайл. Та се чуедех дали някой е получил, но явно не :) и утре е ден :)
Получихте ли имейли?
Няколко, че съм получил некфи милиони наследство, да съм си прател личните данни да ми го преведат по сметката +500$ за такси. Също така 2-3 от Twitch стриймъри, които следвам. И това е :)
Получих имейл, който ме приканва да избера група, но не и такъв с информация за лицензите и т.н.
Току що получих мейл. Записването е до 11 часа в понеделник.
Да и аз получих, ама в имейла пишеше, че лекциите ще са понеделник, вторник, четвъртък и петък, а тук в понеделник, вторник, сряда и четвъртък. На кое да се вярва ?
За "онлайнерите" записването в определена група освен, че тя определя срока за домашните, значи ли това, че не може да гледаме видеата на другият лектор ако го сметнем за "по-добър"?
може да гледаш което искаш видео.важи само за домашните да знаете в коя група сте за да не изпускате сроковете си.