Live stream
Здравейте,
Записал съм курса Programming Basics with PHP - май 2018. Но в LIVE секцията виждам другите 2 курса ( Programming Basics with Python и Programming Basics with Java). Аз ли не съм разбрал или само за Basics PHP няма LIVE?
Здравейте,
Записал съм курса Programming Basics with PHP - май 2018. Но в LIVE секцията виждам другите 2 курса ( Programming Basics with Python и Programming Basics with Java). Аз ли не съм разбрал или само за Basics PHP няма LIVE?
Здравей Gandy,
Има системен проблем с виртуалната стая на Programming Basics with PHP, проблемът е сигнализиран към екипа, надяваме се скоро проблемът да бъде отстранен, лекцията ще бъде записана както обикновенно и видеото ще бъде достъпно за всички, след като колегите обработят видеото, извиняваме се за причиненото неудобство.
Поздрави,
Георги
Здравейте,
Благодаря за отговора. За уточнение: Да разбирам, че следващите лекции ще са достъпни "LIVE"?
Поздрави
Ганчо Чонов
Здравей Ганчо,
Всички занятия от професионалните модули, както и основи на програмирането се излъчват на живо, екипът работи по въпроса с липсващия бутон за виртуалната стая, а за напред - ще има със сигурност бутон "Live", в които ще може да достъпвате лекциите в реално време.
Поздрави,
Георги
Благодаря Ви.
Лек и ползотворен ден