Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

БСУ - кандидатстване

Здравейте,

Интересува ме какви са тези "формуляри" и кога (като дати) става записването. Работещ човек съм и за да получа отпуска за обучение, трябва да представя уверение че съм студент в срок до 15.10. Времето напредва, заявил съм желание, а обратна връзка от СофтУни още няма.

 

Също така, ако тази година няма да може да се спази този срок, може ли да се запиша за същата съвместна програма другата есен, въпреки че вече ще съм 2ри курс в СофтУни?

 

Edit:

Получих отговор от БСУ:

Здравейте,
благодарим за проявения интерес,
За записване в БСУ са необходими - бланките "формуляри", които са  стандартни и се закупуват от книжарницата на БСУ (цена 7 лева), закупува се и студентска книжка. Необходими са 3 снимки за паспорт. Можете да се запишете веднага с такса за кандидатстване 50 лева и семестриална такса за първия семестър 50 лева. Веднага ви се издава уверение, че сте студент в БСУ, задочно обучение.
Добре е да направите това лично в рамките на тази седмица.
За повече информация и връзка за кандидатстване - доц. Камен Сейменлийски: 0889 312227.
Желам Ви успех!
 
Също и от SoftUni:
Срокът за кандидатстване за БСУ е до 30 септември. Трябва да подадете заявка за този университет от тук. В началото на другата седмица ще Ви пратим линк (онлайн формуляр), който трябва да попълните, за да може да кандидатствате за дадения университет.
 
2
Общи приказки 16/09/2014 17:50:04
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Ако не се спази срокът - би трябвало да можеш да се запишеш и идната пролет, тъй като и тогава се отварят регистрите от МОН за записване на нови студенти. Срок за сега в момента не мога да ти кажа, но мисля, че още имаш възможност да го направиш.

Предлагам ти да пишеш на екипа, за да им опишеш положението ти и да зададеш въпросите си, ако няма отговор тук в темата скоро. Също така тук има координати на БСУ, можеш и към тях да адресираш питанките - от тях ще получиш най-точен отговор.

1
14/09/2014 18:54:06
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Благодаря. Писах им (и на едните, и на другите), пък да видим какво ще излезе.

1
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Има официална информация в една от темите за МТМ колежа, която гласи, че сроковете за записване във ВСУ и БСУ са до последния работен ден на месец септември.

1
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Благодаря за отговора. На сайта на БСУ пише, че задочните студенти почват занимания от 1.09.2014. Съответно информацията от двата източника се разминава, а ние (аз поне) сме на тъмно. Явно студентите от СофтУни ще са с някакъв специален график, въпросът е какъв.

0
rpopova avatar rpopova 45 Точки

Здравей, ако получиш някакъв отговор, напиши го тук, за да знаем и ние какво става, защото и аз съм в същото положение.

Благодаря :)

2
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Аз писах, но системата на форума нещо се бъгва - скрих го по грешка и сега не ще да се покаже. Получих отговор и от двете места, ще добавя в първия пост, да се знае :) Мерси, че ме подсети.

1
16/09/2014 17:48:24