[Homework] C# Basics - Кои файлове трябва да предаваме?
Здравейте, не съм сигурна кои файлове се очаква да предадем в .zip архива? Само основния .cs файл със сорс кода или целия проект за една задача? Или целия solution за домашното?
Благодаря!
Здравейте, не съм сигурна кои файлове се очаква да предадем в .zip архива? Само основния .cs файл със сорс кода или целия проект за една задача? Или целия solution за домашното?
Благодаря!
Целия solution предавай.
Всеки друг вариант ще е мъка за поверяващия.
Даваш New Project -> Blank Solution -> OK
после в Solution Explorer с десен бутон цъкаш на името което си задал на Blank Solution -> add -> New Project
и вътре пишеш името на задачата. След това за да напишеш друга задача пак цъкаш на името което си задал на Blank Solution -> add -> New Project. Като си готов с задчите за качване oтиваш и правиш архив на всичко което е в папката. Тя е с името което си задал на Blank Solution. :)
А кога ще има видео ?
Обикновено до края на следващия ден след лекцията видеото е качено.
Мерси. Така и предполагах, но някъде в началото на домашното пише да предаваме само сорс кода и сякаш още не знам какво точно е това. :)
Според мен трябва да променят текста и да го махнат това със сорс кода, че е доста объркващо като го четеш за пръв път. Аз си експериментирах да видя какво е добре да предам и какво не преди да си кача първото домашно и видях, че като трия разни работи е мъка за проверяване. Но пък няма как да обвиняваш хората ако ти предадат например само код в .txt файлове или .cs, защото по условие точно това пише.