[Homework] C# Basics - Предаване на .txt файловете
Здравейте, задължителни ли са тези .txt файлове, които са сравнения между C# и Java примерно и прочие? И ако не ги предадем ще ни понижи ли доста оценката това?
Здравейте, задължителни ли са тези .txt файлове, които са сравнения между C# и Java примерно и прочие? И ако не ги предадем ще ни понижи ли доста оценката това?
Всички задачи, които не са със звезда, са задължителни, т.е. да - задължителни са текстовите файлчета. Ако проверяващият оценява правилно би трябвало да ти намали оценката, с колко - по негова/нейна преценка.
Здравей!
Според мен колега е добре да предадеш txt.фаиловете разрови из Google, прочети ще намериш и научиш доста интересна инфоррмация за разликата между езиците кои с какво превъзхожда другия и така. :)
Здрасти!
Съветвам те да ги направиш. Не отнема много време, а ползата от това да разбереш разликата между езиците е голяма. Не е нужно да пишеш реферати, а просто да google-неш и с по две изречения да опишеш накратко. Има даже сайтове в които е подбрана кратка информация и разлиакта и нуждата от различните езици. Дерзай, интересно е!
Хубав ден
Полезно е да се научат такива неща - какво точно е .NET, разлика между езиците, средите за разработка и т.н.т. Аз лично ги вкарах в архива и ги пратих накуп със задачите. :)
Тамън и аз сядам сега да пиша точно тези 3 задачи. Не мисля, че са трудни просто изисква човек да по прочете малко и да напише 2-3 изречения да опише на кратко разликите и особеностите. :)
Ако задачата не е задължтелна, то в условието пише че не е задъллжително да се предава нищо по нея.
Във всяко едно обучение е нужно да има и теория било то и малко :)
Относно txt файловете които са за сравнение на С#, Java и други езици се разрових из google и намерих най- различни статистики, кои език по хубав. Условието за това беше да е на английски, което е спазено. На мен лично м и стана много по интересно да направя всичкото това на Visual Studio и след много четене намерих подходящи материали които могат да ви помогнат но в по- различен вид.
Ползвай за публикуване на код сайтовете pastebin или github, а тук поствай линк към кода. Така е прието да се прави.