Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Vesso1980 avatar Vesso1980 485 Точки

Ето примерно решение - https://pastebin.com/0XyYxkGQ

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1279 Точки

колега гледам на повечето теми просто пускаш код, не че нещо ама им правиш мечешка услуга така на колегите. Да не говорим че в повечето случай сигурно и не могат да се ориентират какво се случва.

0
Vesso1980 avatar Vesso1980 485 Точки

Ами, да ти кажа, аз така просто от решения пуснати от някого съм научил доста неща, защото всеки си има различен подход към задачите. И не мисля, че с нещо навреждам на човека с моя код, нито отнемам правото на някой друг да му отговори по-качествено. Ако нещо не му е ясно, винаги може да попита. Че чак и минус си ми ударил ?

0
02/06/2018 00:34:32
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1279 Точки

- минуса не съм аз :Д рядко слагам минуси. А решенията готови не помагат. Помагат на мен или някои които разбира кода но на човек които незнае какво да прави или откъде да почне готовия код файда няма.А пляскането на код без описване какво и защо прави е едно нищо. Сега се прибирам от sql saturday та някои друг ти е дал минуса.

От код се учи като знаеш какво се случва затова не споря но се искат знания затова,и аз съм видял много хитри неща от авторски решения на изпити и тн. Но пускането на някакъв код които дори може и да не е оптимален разглеждал съм някои от кодовете ти, общо взето е едно голямо нищо.

 

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1279 Точки

тоя pastebin не съществува ако го пуснеш може и да разгледаме кода.

0
georgivelev4 avatar georgivelev4 2 Точки

https://pastebin.com/BE8i4Fdt Заповядай, не знам защо не съществува предишния.

0
icowwww avatar icowwww 980 Точки

Ето ти тест:

integers[integers.Length - 2]

При подаден масив от 1 число.

Относно постването на решенията много рядко виждам някой да търси чуждо решение на задача. Логично е ако търси просто да напише името на задачата в google и да му се отвори 1 страница с чужди решения от гитхъб. Човека може да е чул за бонусите от форума и да е решил да помогне на себе си с някоя и друга точка за активност, въпреки че не може да помогне на питащия.

0