Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

Кариерно ориентиране

Здравейте, колеги, бих искал да ви помоля за съвет. В момента се намирам в Tech Module, но междувременно започнах и курс в Телерик с Java + Android и въпросът ми е следния: Какво мислите относно евентуалното ми продължение на обучението в СофтУни след Tech Module? Аз като цяло имам намерение да продължа да уча и в СофтУни като запиша JavaScript професията защото знам, че вече всеки един програмист трябва да разбира от поне малко JavaScript, но някои хора ми казват, че няма смисъл да навлизам толкова навътре като изкарвам всички професионални модули. Ще се радвам да чуя и вашето мнение:)

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
Quake3 avatar Quake3 547 Точки

Здравей,

Моите 5 цента: Не се знае накъде ще те завърти професията, а и живота като цяло. Аз учих бейсик и паскал, после завърших медицина, след това реших, че искам да съм програмист и 7-8 год. писах на obj c и когато излезе суифт, компанията за която работя избраха Xamarin за да сме мулти платформени и прописах на c#. От 6 месеца пиша на клипер / xharbour, който пък е доста старичък език, защото ... защото това искат от мен тези които дават парите :)
С две думи, ако имаш възможността да научиш каквото и да било - давай, дерзай!

Успех! 

1
06/06/2018 00:29:09
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

Благодаря ти за изчерпателния отговор! :)

 

1
ZarkoRashev avatar ZarkoRashev 6 Точки

Здравей,

 

Важното е да успееш да комбинираш и двете. Според мен не спирай със СофтУни, тъй като тук ще получиш нещо като втора специалност освен Java-та, която си решил да следваш. Най-малкото можеш да останеш в онлайн форма.

 

Успех!

0
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

Аз също така мисля и ще го направя, относно комбинирането, аз за този модул съм подготвен предварително, единствено не знам дали Септември ще запиша нов модул или ще продължа от Януари. Благодаря :)

0
vkutov avatar vkutov 57 Точки

Имай в предвид , че през сепотември започва преструктуриране на модула.

0
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

На кой модул?

0