Интернет провайдери в центъра
Здравейте, можете ли да кажете интернет доставчици на ул. Панагюрище. Звънял съм на Megalan и Vivacom и нямаха покритие.
Здравейте, можете ли да кажете интернет доставчици на ул. Панагюрище. Звънял съм на Megalan и Vivacom и нямаха покритие.
Здравей,
Аз имах същия казус като теб и се спрях на ОнлайнДирект. Цените им са добри и интернета е на ниво. Честно да ти кажа за мен Мегалан са си най-добрия доставчик на интернет, защото съм им биел клиент около 5 години и никога не ми е спирал интернета, докато при ОнлайнДирект се случва от време на време, но все пак реагират бързо и адекватно.
Ако не се лъжа Мегалан могат да окабелят и при теб ако им се даде достъп до входа и то дори мисля, че е безплатно. Може да се поинтересуваш.
Колега, живееш на странно място, ни център, ни банишора, ни Хаджи Димитър.
Аз съм на PowerNet от има няма 10- тина години, на най- ниската им скорост и си върви зверски. Освен това за това време интернета ми е спирал не повече от 5-10 пъти и винаги са ми звъняли да ме уведомят и са много любезни. Като им гледам покритието, ти си точно на ръба, но не пречи да вдигнеш телефона и да попиташ дали не могат да то опънат един кабел през Сливница :D
Все пак нет1 имат покритие при теб, компромисен вариант е, но има и доволни хора от тях.
Успех!
Мерси за отговорите. Докато бях навън днес реших да мина през виваком и ми казаха че има покритие подписах при тях :D
Докато бях студент бях на Мгалан и бяха супер. Сега съм на Мтел (нали те купиха Мегалан), но съм малко разочарован от към скорост.... не знам дали имаш наблюдения от интернета на Мтел или си спомняш за доброто старо време на Мегалан :)