Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nikolay_pd avatar nikolay_pd 2 Точки

Мисля, че не е още!

0
nikolay_pd avatar nikolay_pd 2 Точки

 

Качих файл с първият лаб, но не намирам начин да разбера дали е верен.

0
Stephen avatar Stephen 3 Точки

Ми като не ти гърмят тестовете, които се намират във файла върви, иначе, ако има скрити тестове в първия лаб мисля, че няма, трябва да гледаш детайлите, иначе виж може да си изкараш съответната колона или ред където си правил промяната, и ако я има следва би трябвало да е вярно.

0
ddrenski avatar ddrenski 2 Точки

Доколкото разбрах - качваме домашното в системата на софтуни, а получаваме резултатите в другата система след полунощ на деня в който сме пратили (минута 00:15:10 от видеото от 11 Юни). Само дето тя не работи към момента. Пробвах и с IP адреса , който Данчо даде вчера. Надявам се скоро.

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1275 Точки

данчо е претрупан в момента че води и уеб курса. Значи домашните се качват в сайта на софтуни,след това с селениум се дърпат и оценяват през тестовете на другия хостинг само че явно пак е счупил те и на предния курс имаха яко проблеми с хостинга там и явно още продължават. И принципно се оценяват след 12 вечера.

Ако е така Данчо ще ви удължи сроковете и ще го има предвид споко. :) разберете материала и си направете курсовите тои за  другото ще се погрижи. Да кофти и досадно е но съдба. 

Бтв от чисто любопитство този път каква ви е темата за курсовата? :Д Бтв ако разгледате темите ние миналия курс се организирахме в няколко скайп групи и ни беше полезно.

0
19/06/2018 17:26:30