Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ind3p3nd3n71 avatar ind3p3nd3n71 0 Точки

Има ли домашно към последната лекция MOCKING & INTEGRATION TESTS от 13.06.2018?

Здравейте, колеги,

Искам да попитам лекторът дал ли е домашно на последната лекция (а именно MOCKING & INTEGRATION TESTS)? Всъщност, не виждам нищо друго да е качено, освен презентацията - което също си е проблем, тъй като съм записан онлайн. Не успях да гледам лекцията на живо и ако там лекторът е споменал нещо по този въпрос, няма как да разбера. Затова го задавам тук.

Поздрави!

Тагове:
0
QA Automation
jessi23 avatar jessi23 1 Точки

Здравей, 

тъй като имаше технически проблеми със записа на последната лекция, във фейсбук групата пише, че срока за домашното ще бъде удължен, а на лекцията се спомена, че първото задание за домашно ще е свързано със Selenium, а второто с Mocking, като идеята особено на второто ще е сами да се поровим в нета, за да го направим. За съжаление обаче още няма никакви задания и за двете домашни работи, но предполагам, когато и да ги качат, времето за предаване ще е съобразено и ще можем да ги напишем.

0
18/06/2018 08:45:16
ind3p3nd3n71 avatar ind3p3nd3n71 0 Точки

Здравей, много благодаря за отговора. Вече виждам, че са качени в сайта и лекцията, и условието на едното домашно. Но все пак явно изводът е човек да си направи фейсбук профил и да се присъедини към групата, за да не задава такива въпроси :-)

0