Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Дадох пълния път и точното име на листа, но пак същата грешка.
През F10 не ми дава да гледам стойностите на Workbook и през дебъгера с брейкпойнт също.
Аз бях дал в мяота задача точен път, в пейстбин кода го смених.
Сега сложих грешен път и ексепшъна е друг.
В моя случай, файлът се отваря, гледам го в такс мениджъра, но по някаква причина всичко е Null.
Съответно програмата ми спира, файлът не се затваря и в таксмениджъра сега като погледнах имах около 40 пъти отворен ексел. :D
Затворих го, за да не е само за четене, но пак не тръгна.
Така, че имаш ли идея, защо при мен не се получава, при абсолютно един и същи код.
Решението ми е на Core 2.0 и съответно добавям Office.Interop.Excel през nuget . (Ако има някакво значение)
Excel.Workbook workbook = app.Workbooks.Open(@"..."); ето това в .net core чупи. Просто не прочита нищо връща null. В .net си работи ако искаш порови за повече инфо може би има някакво заобикаляне. Първия момент ми се стори че кода ти е .net и там си работят нещата но в .core явно нещо е променено счупено. Просто workbook връща null и от там нататък всичко свършва. И пак си мисля че трябва да разбереш и какво искат да качите в Judge с тея default пътища които слагаме никога няма да мине.
В Джъдж искат само резултата, като текст, него мога да сложа като си го проверя без да изпълнявам програмата от задачата
Искам, някак си да го подкарам на core 2.0 тоя код, а не знам какъв му е проблема.