Компютърно и софтуерно инженерство ТУ
Здравейте, пичове.
Имам запитване отностно магистърската програма в ТУ и по специално - компютърно и софтуерно инженерство.
Като цяло знам, че държавните ВУЗ-ове не дават нужните знания за започване на работа..убедих се в това, трябва здраво човек да работи сам и да се интересува, но искам да взема магистърска степен след бакалавърската.
И затова се чудя къде би било най-релевантно да се запише. Знам, че в СУ нивото е доста добро, за НБУ - също, но таксите са доста високи.. Та, някой може ли да сподели впечатления, ако е учил там, или има някаква информация (дано достоверна) за програмата, задължително ли е присъствието, ще се цени ли дипломата или е само губене на време.. и т.н. Колебая се къде да запиша и затова задавам може би тъпи въпроси, за някого!
Благодаря предварително, за отделеното време! Ще се радвам ако някой драсне. ;)
Защото искам да имам документ за магистър. Знанията си ги придобих, както стана и в бакалавърската степен, почти напълно сам, разбира се, заслуга има и СофтУни (за което благодаря!), гледане, гледане и доооста писане. Има фирми, които искат bachelor or master degree и си мисля, че master degree-то би било натежало повече. :) Благодаря за бързия отговор! :)
никои не ги гледа тея хартийки всички гледат github интервютата, това че hr пишат хиляда неща в обявите излишни е отделна тема.