Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
a.chompolov avatar a.chompolov 0 Точки

Брой места - присъствено "Tech Module"

Здравейте, 

Искам да попитам има ли определен брой места за присъствено записване за "Tech Module"-ите (по-подробно, за този, който се записва до 6ти септември 2018г.) и ако има такъв определен брой, какъв е той, има ли начин да не останат места. 

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni 04/07/2018 17:16:12
dobroslav.atanasov avatar dobroslav.atanasov 247 Точки
Best Answer

Здравей,

По принцип във всеки един модул, както е "Tech Module", има определен брой присъствени места. Броя зависи от местата в залата в която ще се провежда модула. Ако е в Code Ground или Inspriration местата са около 200. Най-добре звънни (+359 899 555 592) или пиши на university@softuni.bg. Те със сигурност ще ти дадат повече информация. Колко повече чакаш, със сигурност по-малко места ще останат свободни.

Надявам се, че съм ти помогнал!

Поздрави :)

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Привет a.chompolov,

По принцип е строго индивидуално за всяка инстанция на модула. Зависи от броя записали се, зависи и от тези, които са посочили присъствена форма на обучение и т.н. Понякога осигуряваме две зали, така че сме гъвкави в това отношение. В момента е рано да се каже, със сигурност колегите ще Ви информират. Както е казал колегата по-долу, ако желаете присъствена форма, не чакайте прекалено дълго.

Поздрави,

0