Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
zarbon avatar zarbon 1 Точки

Работа чрез кариерен център

Някой успял ли е да намери работа чрез кариерния център.Видях в другите две от по-големите академии, хората масово намират работа чрез техните фирми партньори.Тук единствено в маркетинговите видеа в youtube се виждат някакви истории.Има ли някой  реален опит с кариерния център  или е работата "оправяй се сам".

3
Работа
misho_dobrev avatar misho_dobrev 116 Точки

Трябва хора с истински опит да кажат как при тях е било, което обаче си е доста индивидуално. Но е важно са се отбележи къде започва и свършва работата на кариерния център. То е ясно, че на интервюто и работа ще се оправяш сам, но доколко кариерния център ти помага след като си събрал нужния брой кредити. И тук има фирми партньори за всички подразделения на Софтуни, но е интересено как точно става процеса на назначаване на кадри през Софтуни.

3
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

 

благодаря Ви за отправения въпрос. Може да се свържете с моите колеги от кариерния център на имейл careers@softuni.bg за подробна информаиця. Радостина Недялкова е дамата, която ще Ви обърне внимание и ще Ви съдейства.

 

Поздрави, Алекс :)

1
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки

Малко сложно да получиш отговор. Основно, защото повечето, които са си намерили работа не висят във форума да ти отговорят.

 

За щастие още ми седи notification alert-а за тази категория.

 

Аз лично си намерих работа чрез кариерния център. След това друга без кариерния център и сега след 1 месец пътувам за Берлин, защото и там си намерих работа.

 

Завърших PHP професията...писах...намерих си работа...напуснах...намерих си друга работа... и сега отново.

 

 

Отново - повечето, които са си намерили работа не висят във форума на СофтУни и малко трудно ще получиш отговор от тук.

4