Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Veniamin23 avatar Veniamin23 0 Точки

Изтече безплатният ми 30-дневен период на IntelliJ...

Здравейте ! Както споменах и в заглавието изтече free trial-а ми на IntelliJ, а си спомням, че още на една от първите лекции лекторката спомена, че за студентите на SoftUni  IntelliJ е безплатен... Моля, кажете ми как да го активирам за постоянно или ми дайте activation code... Благодаря предварително !

Тагове:
0
Programming Basics with Java
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

На programing basics нямате бизплатен софтуер. Ако запишеш pf след взет изпит тогава има пакет с лицензи. А и има достатъчно свободни версии спокойно можеш да си свалиш една comunity версия и да си работиш с нея без никакъв проблем.

Въпреки че имам кодове така и не съм ги ползвал ползвам си comunit версийте едниствено resharper е tool-a за който ползвам лиценз

1
Veniamin23 avatar Veniamin23 0 Точки

С community версия съм... сега излиза, че няма как да си решавам задачите... Би ли ми дал някакъв код да пробвам, моля.

0
marin2112 avatar marin2112 38 Точки

Здравей, Аз също имах подобен проблем. Бях убеден, че съм с Comunity версия, но бях с платената! Опитай да изтриеш тази която имаш и инсталираи отново IntelliJ с версия Comunity. 

Ако случайно все още имаш същия проблем, в събота на Лекции можеш да помолиш, някой от менторите да помогне с разрешаване на проблема. 

И Константин и Йоана са страхотни професионалисти и ще ти съдействат.

Успех!

0
05/07/2018 19:34:37
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

https://www.jetbrains.com/idea/download/#section=windows сваляш си дясната където пише comunity free open source и забравяш за проблемите.

0