Има ли лекция по темата "Въведение в качествения програмен код"?
Здравейте, не виждам лекция по темата "Въведение в качествения програмен код", нито в youtube-канала, нито в svn. Има ли я и кога ще бъде качена? Благодаря!
Здравейте, не виждам лекция по темата "Въведение в качествения програмен код", нито в youtube-канала, нито в svn. Има ли я и кога ще бъде качена? Благодаря!
В менюто на сайта -> Обучения -> Качествен програмен код септември 2014 -> видеа от лекциите.
Поздрави !
Ще използвам темата да помоля екипа на SoftUni, ако е възможно да се записват и качват записи на лекциите и с Camtasia. Защото при записа от камерата на места е трудно четим кода. А смятам че за напред, ще се пише все повече код в курса по КПК.
Благодаря.
Влади снима и с камтазия. Просто през уикенда е нямало кой да качи записа в Youtube. Най-вероятно ще се появи в понеделник :)
За мен това е несериозно отношение, няма качени лекциите и видеата към тях, има срокове за домашно, които текат в момента, но аз не мога да си пиша домашното. Няма значение какъв ден е тези неща не вярвам да отнемат повече от няколко минути.
Отнема няколко часа обработката и качването на видеото в youtube. Лекцията по КПК свърши в 22, а работното време на хората, качващи видеата, е до 18. Това е причината да не са качени още видеата.
Не казвам, че тази организация работи добре - просто ти споделям каквото знам.
Би било хубаво петъчните лекции да се качват в петък (съгласна съм с теб), защото иначе съботата и неделята отпадат като дни за учене, а предполагам са най-удобни за хората, които ходят на работа (а може би и единствени).
Поздрави!
За видеото да кажем, че съм съгласен(въпреки че не се изисква постоянен човешки надзор през тези няколко часа, а само няколко минути за настройки в началото и края им), а за лекциите какъв е проблема?
Колко пък да е несериозно..
"Въведение в качествения програмен код" - тази лекция няма домашно.
"Коректно форматиране на кода"
Точно там го няма, виж на втори ред е празно, може и да няма лекция не знам, затова питам!