DreamSpark Accounts?
Въпросът ми е дали евентуално за по-горните нива, ще има DreamSpark акаунти? Не, че незнаем от къде да си набавим SQL 2014 или VS2013 Ultimate по втория начин, но все пак.
Въпросът ми е дали СофтУни е учебно заведение според Microsoft? И ако не е, дали планувате нещо такова.
Предполагам процедурата е сложничка за това пускам темата като Предложение (Въпрос).
Не знам как реши, че няма Ultimate при положение, че този screenshot от покупките ми в Dreamspark-a показва обратното :))
@stanislav.bozhanov
Зависи какъв ти е DreamSpark акаунта. Аз например в университета имах доста ама доста по-голям избор от продукти като се започне от Windows (но без Ultimate) до всички версии на VS + Ultimate.
Последния път обаче на 1 хакатон представител на Microsoft ни раздаде кодове за DreamSpark акаунти, обаче с тях повече от VS Professional и мисля, че SQL друго не можеш да си свалиш.
Това е Dreamspark-a от Telerik. Предполагам, че ако тук имаме такъв ще е с подобни възможности на Телерикаджийския, защото все пак имаме сходни нужди.