Loading...
TKlasnakov avatar TKlasnakov 28 Точки

[Useful Info] C# Basics - Primitive Data Types and Variables - Малко полезна информация относно второ домашно

Намерих малко полезна информация, която реших да споделя. Казано честно нямам представа дали вече не е споделена, но тъй като не я намерих споделена никъде иz форума, а това домашно е текущ проблем реших да се пробвам да помогна. 

http://unicode-table.com/en/#00A9 - цялата Unicode таблица. Ще Ви послужи за проверка особено на задачата със звездичка;

Тагове:
6
Programming Basics 23/09/2014 12:31:04
Mkey5 avatar Mkey5 16 Точки

Благодаря , колега , ще се възползвам :)) 

0
desislavaTsvetkova6 avatar desislavaTsvetkova6 3 Точки

И още полезно инфо - когато стигнете до задачите от минали изпити и Joro, the football player, вижте това. Много ме тормозеше, докато не отрих темата :3

2
23/09/2014 22:46:11
TKlasnakov avatar TKlasnakov 28 Точки

За съжаление ми излиза това :

Страницата не е намерена

Изглежда не можем да намерим това, което търсите. 
Може би една от тези връзки ще ви помогне.

Провери отново линка 

0
desislavaTsvetkova6 avatar desislavaTsvetkova6 3 Точки

ето пак https://softuni.bg/forum/questions/details/1157/0

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Колеги, има проблеми с вътрешните линкове във форума - когато слагате линк към друга тема от форума, понякога се налага да го слагате отново, защото първия път почти гарантирано се чупи. От доста време мрънкаме да го оправят, но за момента това е положението, просто като пускате линк, преверявате го и ако не работи го редактирате.

3
at.dimov90 avatar at.dimov90 2 Точки

Вчера я открих и аз, върши доста работа :)
Да попитам има ли хора които сега са започнали със C# ?

0
ipetkowsa avatar ipetkowsa 3 Точки

Аз сега започнах със C#

0
radkish avatar radkish 7 Точки

Сега почвам и аз :)

0
pepster avatar pepster 69 Точки

и аз съм от новаците :)

1
AsenT avatar AsenT 7 Точки

Здравейте колеги,

за да не отварям нова тема, искам да ви попитам дали знаете къде трябва да се качват задачите от 2-ро домашно с "*" ( тези които не са задалжителни)? Да ги zip-нем към папката с задължителните задачи, или трябва да се качват в judge системата? Благодаря предварително.

Хубав ден,

Асен 

0
a.angelov avatar a.angelov 1316 Точки

Всички задачи, независимо дали са със или без звездички, качваш като домашно в един zip /зипвай целия проект/.

Изпитните задачи за да си сигурен, че работят добре тествай в judge, така ще се научиш и как се работи с него.

1
AsenT avatar AsenT 7 Точки

Страхотно работи системата за въприси, отговори и коментиране. За 4 мин получих отговор. Мерси a.angelov.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.