Предстоящи курсове по структури от данни и алгоритми
Здравейте, очаква ли се скоро да има курсове по структури от данни и алгоритми?
Благодаря
Здравейте, очаква ли се скоро да има курсове по структури от данни и алгоритми?
Благодаря
За тази година не мисля понеже имаше януари. Най-вероятно или началото или лятото през 2019-та.
Здравей и добре дошъл във форума на СофтУни! 🎓
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█ █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█ █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
Планирани са и двата курса да се проведат до края на годината, но все още информацията не е сигурна.
Структури от данни сме обмисляли да стартираме в рамките на септември, а алгоритми ноември. На този етап обаче не мога да ти потвърдя със сигурност.
Следи сайта. Когато колегите пуснат конкретна информация в него, значи провеждането на курса вече е сигурно.
Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение. 💯
Пожелаваме ти много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️
Поздрави,
Казаха, че имало идея вече двата курса да се пускат само на видеа - без физическо присъствие, защото нямало голяма посещаемост на лекциите. После ще се ходи директно на изпит.
И аз чакам следващото издание, пък ще видим как ще е.
Ще е доста тъжно ако е така... Дискусиите на лекциите и упражненията в курса по структури със сигурност бяха едни от най-приятните ми моменти в Софтуни досега. Определено ще се загуби от качеството на курсовете ако са само с видеа, а са толкова важни и интересни.