Мнения за Acer Nitro 5
Здравейте на всички! В момента си търся лаптоп, който ще бъде използван в сферата на front-end-a. Спряла съм се на този: http://laptop.bg/laptops-acer-Nitro_5_AN515_52-acer_nitro_5_an51552_NHQ3LEX029#characteristics (2200лв. с инсралиран windows) . Това е най-доброто, което съм срещала досега на тази цена, като за по-скъп нямам бюджет. Какво смятате за модела? Знам основите, занимавала съм се вече близо 2 години с ИТ, като съм самоука. Въпросът ми е има ли смисъл да си купувам такава мощна машина като за начало, или да си взема нещо по-слабо и по-евтино засега, пък като навляза в нещата да си купя по-добър. Въпреки че това би била двойна инвестиция, защото се притеснявам, че ако си взема нормален лаптоп (примерно за 1200лв), ще искам още на следващата година да го сменя с нов. Отворена съм и за други предложения за лаптопи. Благодаря предварително!
ani0211,
+1 (на казаното от TeodorStefanovPld)
Въпросния лаптоп има редица параметри, които на теб няма да ти трябват в такива измерения. Можеш съвсем спокойно да си намериш двойно по-евтин лаптоп, който ще ти върши прекрасна работа.
Успешен и усмихнат ден.