Innowave Summit 2018 ще се състои на 19-20 октомври

Innowave Summit 2018​ ще се проведе на 19-20 октомври 2018 в гр. Варна. Innowave Summit 2018 e международно технологично събитие, което събира на едно място световни брандове като Apple, Google, Amazon, Facebook, Salesforce, Alibaba.com, Yandex, Ebay, Dell, Twitter, Booking, SpaceX и над 80 фонда за рисков капитал от три континента, чиято основна цел ще е да помогнат на посетителите на конференцията да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално. 

Очакват се да присъстват над 2000 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. На четирите експо зони ще бъдат разположени над 80 щанда на български и световни технологични компании.

Сред лекторите на конференцията​ са над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента:

Андрю-Уелд Мур – Мениджър „Глобални маркетингови решения“ във Facebook

Божидар Крапчев - Ръководи партньорската мрежа на Амазон ЦИЕ

Нанси Немес - Генерален мениджър продажби в Google

Марк Албизер - Инвеститор, Консултант и CEO в Aerospace, CryptoTech&Real estate | SpaceX

Джорд Ротер - Ръководител “Core Contributor Participation” в Mozilla

Томас Кохран - Дигитален лидер в Белият Дом и Държавният департамент на САЩ в администрацията на Обама

Innowave Summit 2018 се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица 2017) и с подкрепата на Европейската комисия, Министерството на икономиката на България, Европейската стартъп мрежа и Startup Europe (Инициатива на Европейската комисия).

Повече за събитието може да видите тук.