Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
MagdalenaD avatar MagdalenaD 0 Точки

Programming Basics with C++ - септември 2018

Здравейте, понеже още съм като в небрано лозе :Д , питам ви , за курса от 1 Септември, само презентацията ли е , има ли някакви задачки, домашно или нещо което не откривам за правене, защото във презентация нещо се споменава , че ще се види и след почивката не намирам друга, от неделя къде се намират упражненията, малко ми е сложно , помощ ! Благодаря :)

Тагове:
0
Programming Basics with C++
IlkoSabev avatar IlkoSabev 3 Точки

Така, цъкаш по-горе на Обучения и гледаш къде пише Активни Курсове... после цъкаш на Programming Basics with C++ - септември 2018.. Там може да си преглеждаш всички минали лекции, презентации, упражнения и т.н. Когато цъкнеш на 4-та тема "Първи стъпки в програмирането" можеш да видиш ресурсите от тази тема.Там има един Word файл, на който пише "Лаб - условия", изтегляш го и може да прочетеш какви задачи имаш за упражнение. ;)

1
06/09/2018 19:30:45
mtenev avatar mtenev SoftUni Team Moderator Forum Admin 148 Точки

IlkoSabevMagdalenaD,

 

Здравейте и добре дошли във форума на СофтУни! 🎓

 

█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
█░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█
█░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█
█░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█
█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█

 

IlkoSabev,

Колега, благодаря за бързото и компетентно включване от твоя страна! 🔝 🔥

 

MagdalenaD,

Колегата правилно Ви е ориентирал. Само да поясня, че упражненията в курсовете Programming Basics не се записват и съответно качват. Разбира се, домашни задания ще имате, но за повече конкретика, моля, погледнете страницата на курса в сайта (https://softuni.bg/trainings/2071/programming-basics-with-cpp-september-2018) или ако нещо липсва и не го намирате там, то моля, свържете се с някой от лекторите (най-добре), или с колегите от администрацията. Контактите на последните ще намерите от тозу уеб адрес - https://softuni.bg/contacts

 

Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение. 💯

Пожелаваме Ви много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️

 

Поздрави,

Martin Tenev,

Community Manager.

0
iceman_t avatar iceman_t 0 Точки

 Здравейте,
 Бих искал да попитам за вариант, в който бихме могли да наваксаме пропуснатите упражнения или поне насоки в решаването на задачите с  " * ". Гледах лекцията от 08.09 "live", но не успях да намеря решение.
Поздрави !

0
VlBarzakov avatar VlBarzakov 1 Точки

Жалко че не се записват и качват упражненията, с нетърпение чаках да гледам видеото, сигурно ще кажат интересни работи. Колега iceman_t , мога да ти пратя решенията на задачките със "*" ако искаш или ако имаш някакъв конкретен въпрос питай.

0