Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Anais avatar Anais 0 Точки

Въпрос за навигацията в сайта - домашна работа

Здравейте, може ли да ме насочите как/къде да видя статуса на домашните си? Вчера качих файл - в момента на качването имаше в зелено прогреса и "100% Done", но днес никъде не показва индикация, че има качена домашна. Ако отворя основната страница и след това кликна на бутон "Моите домашни" се отваря информацията за профила ми - имена, студентски номер и тн.

0
SoftUni Creative
ivanskiq avatar ivanskiq 18 Точки

Здравейте, би трябвало да Ви е качена успешно домашната щом Ви е дало "100% DONE". До преди да я кача показваше, че все още нямам качена след "100% DONE" и при мен, сега дава свали домашна. Вижте при вас ако имате линк за сваляне значи е качена успешно. 

0
12/09/2018 10:22:48
Anais avatar Anais 0 Точки

Да, пише "свали домашно", но не бях сигурна, защото бутона "Избор на файл" продължава да е активен. Благодаря за отговора.

0
christianbrown avatar christianbrown 1 Точки

Показва все още бутона "Избор на файл" за да може да смените домашното си ако сте сгрешли евентуално. :)

0
venetahi avatar venetahi 2 Точки

Здравейте, не исках да пускам нова тема и реших направо да пиша тук. 

Аз ли съм се объркала или срока за домашното не е бил 17ти? Или срока винаги е от лекция до лекция независимо от това какво пише?

Предварително се извинявам ако грешката е в мен.

Приятен ден на всички!

0
kameliya.radova avatar kameliya.radova 0 Точки

Здравейте, и аз бях останала с впечатлението, че е до 17-ти и така ми изписваше, но вчера вечерта, когато се опитах да го кача ми изписа, че срокът е изтекъл.

Има ли някаква особеност, която сме изпуснали?

Хубав ден и от мен!

0
venetahi avatar venetahi 2 Точки

Започнах да гледам лекцията от вчера и доколкото разбирам срокът наистина е бил до 17ти, просто са го променили за да демонстрират възможността за коментиране на домашни между колеги. Би трябвало скоро да го оправят?

0
RadkaIv avatar RadkaIv 0 Точки

Здравейте,

и аз разбрах, че срокът за качване на домашните е до 17.09. Вчера ни казаха, че временно са го прекратили, да ни покаже как можем да гласуваме и коментираме домашно на колега. Кога ще го оправят? 

0
Anjela_Aleksandrova avatar Anjela_Aleksandrova 71 Точки

Здравей, ако се е качило домашното и още не е изтекъл срокът за качване под "Качи домашно" и датата ще имаш болднато "свали домашно", а под него това че още ще ти стои бутонът "изпрати домашно" не трябва да те притеснява, то е само за да може, ако решиш, че си сбъркал и не си изпратил правилното домашно, да можеш да го изпратиш наново, но този път правилното.

1