Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mihaelakozhuharova avatar mihaelakozhuharova 0 Точки

Marketing Fundamentals септември 2018 - изпит

Здравейте,

съжалявам за сигурно поредният въпрос относно изпита.
При кандидастване за курса, си заплатих таксата за изпита- 50 лв. Явно не съм разбрала правилно, но си мислих, че датата за изпита ще е преди обявените 13 и 14 октомври. Сега когато прочетох въпроси на други потребители разбирам, че късно явяване е след обявените дати. Проблема е, че от 9ти до 15ти октомври съм в командировка в чужбина и няма да имам достъп до интернет през повечето време. А вече съм заплатила такса от 50 лв. Та въпросите ми са: Може ли да държа изпита след 15ти октомври? При положение, че вече съм платила 50 лв за изпита, а се налага да заплатя за по- късно явяване 100 лв, има ли възможност за приспадане на сумата вече заплатена?

Благодаря за отговора!

Поздрави,

Михаела Кожухарова

0
Marketing Fundamentals 14/09/2018 22:17:13
mtenev avatar mtenev 148 Точки

Здравейте mihaelakozhuharova и добре дошли във форума на СофтУни! 🎓

 

"Съжалявам за сигурно поредният въпрос относно изпита."

Напълно всеки един въпрос е добре дошъл! Не се притеснявайте да ни питате каквото прецените, дори и да смятате, че се повтаря въпроса. Разбира се, най-добре ако имате такива притеснения използвайте търсачката на форума или най-добре първо да се убедите дали отговорът на зададения от Вас въпрос не присъстъва в секция "Често задавани въпроси" в сайта (https://digital.softuni.bg/faq). Съветвам Ви и да следите случващото се във официалната Facebook група на курса (https://www.facebook.com/groups/SoftUniDigitalMarketingFundamentalsSeptember2018), тъй като там също се дискутират редица важни въпроси.

 

"Явно не съм разбрала правилно, но си мислих, че датата за изпита ще е преди обявените 13 и 14 октомври."

Навярно не сте разбрали правилно. Изпитът ще бъде достъпен само и единствено втория уикенд на октомври (13-14.10.). Веднъж започнат, няма да имате право да го прекъсвате и продължавате по друго време. Когато го стартирате, тогава ще трябва и да го приключите. Продължителността му ще бъде 60 минути и въпросите също ще са 60. Максималният брой точки ще бъде 25. Ще бъде достъпен за започване от събота сутринта и до неделя вечерта (до 21-22 часа).

 

"Сега когато прочетох въпроси на други потребители разбирам, че късно явяване е след обявените дати." 

Няма ранно и късно явяване, а ранно и късно заплащане. За явяването не изпита няма никакво значение кой кога е заплатил. Датите са едни и същи за напълно всички участници в курса и всеки един записал и заплатил своя изпит, трябва да намери един астрономически час в упоменатия уикенд.

 

"Може ли да държа изпита след 15ти октомври?"

Не, няма да имате възможност.

 

"При положение, че вече съм платила 50 лв за изпита, а се налага да заплатя за по- късно явяване 100 лв, има ли възможност за приспадане на сумата вече заплатена?"

Няма да Ви се наложи да заплатите 100 лв. Както споменах - не боравим с термини като "ранно явяване" и "късно явяване". Приспадане, допълване или други подобни, също ще са излишни. Вие вече сте заплатили Вашия изпит успешно и никакви други финансови действия в този контекст не са необходими. 

 

Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение. 💯

 

Пожелаваме Ви много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️

 

Поздрави,

Martin Tenev,

Community Manager.

0
19/09/2018 15:40:55