Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
hrimar avatar hrimar 6 Точки

Error след deploy в Azure

След публикуване на ASP.NET Core 2.1 Web App в Azure, се отваря заглавната страница на приложението ми със следната грешка:

 

Error.

An error occurred while processing your request.

Request ID: 0HLGR432L32P6:00000001

Development Mode

Swapping to Development environment will display more detailed information about the error that occurred.

 

По съвет от Stack overflow добавих в Application settings в Azure "ASPNETCORE_ENVIRONMENT " със стойност "Development", но тогава дори не се отвори заглавната страница.

Иначе след публикуването на прил-то, на Azur създадох и DB, като подмених кънекшън стринга и успешно мигрирах, но не е проблем логването, а базовото показване на index view-то.

Моля предложете какво още да пробвам

Тагове:
0
C# MVC Frameworks - ASP.NET
VesselinTonchev avatar VesselinTonchev 5 Точки

Здравейте, 

Когато работите с deployment slots, това са практически отделни web apps. Ако имате два слота - тестове (stage) и продъкшън, трябва да дефинирате тези променливи съответно ASPNETCORE_ENVIRONMENT = STAGE и ASPNETCORE_ENVIRONMENT = Production. При деплойването от Visual Studio Code или каквото ползвате, трябва да окажете на кой слот деплоъвате. Практиката е да се деплйва на stage и след като разработчикът се увери, че няма гафове, прави така нареченият swap, който не е нищо повече от размяна на имената на двата app-a. Така, този, който досега е бил production, става stage и на него се подготвя следващата версия. 

 

Нещо сте се омотали, според мен, със слотовете.

0