МОДУЛ: System Administration - септември 2018
Платих, с платежно нареждане, 330 лв. за
МОДУЛ: System Administration - септември 2018
Все още не съм получил потвърждение, че съм записан за модула. Крайният срок е 23.IX. Номера на плащането е 900106569 . Референция на плащането: 963SBUC18263ASQ7.
Кога ще получа потвърждение, че съм записан за модула?
Благодаря!
Срещу Плащания стой "ПОТВЪРДЕНО" и нищо повече. Но това стоеше и преди да бъде извършено самото плащане.
При записването заявих, че искам да получа и фактура. От къде да я изтегля?
На плащания графа Статус трябва да ти излиза "Успешно" срещу всяко едно плащане, което си извършил. Тоест от Софтуни не са видяли превода по сметката им явно още, за да го сложат като успешно. Аз по принцип си плащам с дебитна карта и докато се попълват уеб формите си има отметка "Желая фактура", но не съм я ползвал в моя случай, така че някой друг трябва да ти помогне за нея.
Yasen70,
Здравейте и добре дошли във форума на СофтУни! 🎓
Изписвало Ви е "ПОТВЪРДЕНО", защото Вие сте потвърдили и извършили разплащателната операция, но ние все още не сме били получили Вашата транзакция.
Колегата misho_dobrev Ви е отговорил напълно правилно относно фактурата - в процеса на заплащане има отметка "Желая фактура".
Всеки случай, плащането вече е "УСПЕШНО". Честито и много успехи, вдъхновение, нови знания, умения, запознанства.
Ако използвате Facebook, можете да влезнете и в специално създадената за всички курсисти заплатилия своя модул група - https://www.facebook.com/groups/SoftUniSystemAdministrationSeptember2018/.
Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение.