Въпрос относно Programming Basics
Здравейте.Преди време се зарибих по програмиране и си казах защо да не опитам-записах се в Programming Basics with Java -октомври 2018.Попълних всички полета и изпратих всичко.Изписа:Успешно подадохте своята кандидатура. Очаквайте имейл с повече информация след края на кандидастването.Това беше преди някъде 1-2 седмици...Влизам отново след няколко дни и реших да поразгледам обученията.Там натиснах на Programming Basics with Java - октомври 2018.Видях,че имаше бутон записване и го натиснах.След това излязоха още 2 бутона с надписи "Присъствено" и "Онлайн".Съответно аз натиснах Онлайн,тъй като не мога да присъствам,при което изписа надпис-Вие сте успешно за писан...т.н.Въпросът ми е:Това означава ли,че съм записан на курса?И ако да-защо отгоре още пише Успешно подадохте своята кандидатура. Очаквайте имейл с повече информация след края на кандидастването.Снимка http://prntscr.com/ky4va6
Благодаря...само не ми е ясно защо за един и същ има 2 начина на записване-както казах първия път пуснах кандидатура,при което доколкото разбрах трябва да изчакам одобрение,а след няколко дни просто натиснах 2-3 бутона и ме записа...
Нямам представа, нещо се е случило. Но това е мястото, на което пише текущите (в случая и бъдещите) курсове. Ако отидеш на Профил -> Обучения, можеш да видиш всички свои курсове, включително и минали такива. Там вече пиши всичко, оценка, кредити, на кой точно изпит си се явил и т.н.