Loading...
Velichkov avatar Velichkov 87 Точки

След като срока за предаване на дадено домашно мине, можеш да оценяваш чужди домашни от същата тема (това е ако си го предала)

2
27/09/2014 16:46:20
yonikolova avatar yonikolova 5 Точки

Благодаря! :)

1

А по колко чужди домашни имам право да оценявам на тема? 

0
Velichkov avatar Velichkov 87 Точки

Няма ограничения. Попринцип минимумът е 3.

0
milen_vm avatar milen_vm 68 Точки

Доколкото знам няма ограничение за максимален брой проверени домашни, но за да получиш пълен брой точки от проверката им, трябва поне трима човека да са оценили като полезен коментара който си дала към домашните им.

0

Благодаря! :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.