Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
YanaKaravelska avatar YanaKaravelska 0 Точки

домашно 1

Здравейте,

Вчера реших да си пусна последната лекция и да проверя дали вече имам изпратено домашно за проверка, но моето учуване дойде от факта, когато видях, че всъщност няма прикачено такова от моя страна. Качих го в сряда 26.09.2018 или поне така си мислех :). Каквото и да е причината техническа или най -вероятно моя грешка, домашното ми не е изратено. Така де, има ли варянт домашното ми № 1 да бъде проверено от някого и съответно аз да проверя. 

Предварително благодаря за съдействието :)

Тагове:
0
SoftUni Digital
karim.moh16 avatar karim.moh16 3 Точки

Здравей! 

Домашното ти се праща в https://judge.softuni.bg/ , влизаш със същото потребителско име и парола както в Софтуни и в зависимост в коя група си отваряш и пускаш там домашното! Не забравяй че всяко домашно си има срок и е горе долу седмица след като се пусне домашното, след това пак можеш да го качиш ама няма да ти се зачетът точките :) 

Ако имаш някакви въпроси ми отговори на коментара :)

0
mtenev avatar mtenev SoftUni Team Moderator Forum Admin 148 Точки

karim.moh16,

Домашните работи на курсистите от програма "Digital" не отиват в Judge. С Judge боравят само програмистите. 🙂

 

YanaKaravelska,

За да не Ви подведа аз, моля, изпратете ясно, обосновано и подробно запитване към колегите от администрацията. Те ще Ви отговорят с точност. Контактите за връзка с тях можете да намерите от тук - https://digital.softuni.bg/contacts. ☀️

 

Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение. 😊

 

С уважение,

Мартин Тенев,

Community Manager.

0