3 въпроса: Такси, Кредити, Изпит
Здравейте!
1. Такси
Виждам, че в секцията "Такси" цените за цялостната програма за Дизайн, криейтив и визуализация са съответно - 780лв. (присъствено) и 680лв. (онлайн). За различните модули цените са по 180-160лв. за пръсъствено и онлайн. Това означава ли, че тези, които искат да минат определен модул, трябва да заплатят определената такса (180 или 160лв.) и в случай, че преминат успешно, получават сертификат само и единствено за него?
За хората, които искат да преминат целия курс от 9 модула, цената от 780лв. или съответно 680лв. преференциална ли е, тъй като сбора от таксите за 9 курса прави 1440лв. за онлайн или 1620лв. за присъствена форма? Общата сума за целия курс от 9 модула, ще позволява ли разсрочено плащане или ще е нужно цялостно заплащане на таксата?
2. Кредити
Миналата година се записах на Programing Basics, за да видя какво представлява курса и дали ще ми е интересно. Във FAQ сецкията, пишеше (до колкото си спомням), че кредити се набавят, чрез активност във форума и др. В Дизайн и криейтив програмата са нужни 70 кредита за издаване на сертификат. Всеки от 9-те модула дава по 6 кредита в случай, че бъде преминат успешно. Това прави общо 54.
Какви са различните методи за набавяне на останалите 16 кредита?
3. Изпит
6-ти и 7-ми са датите за изпит, но не са почивни за всички нас. Важно ми е да знам, затова и питам, в колко точно часа ще се проведе?
И последно, защо са две дати и трябва ли да сме онлайн и на двете?
Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!
Ивайло Ненчев
Благодаря за отговора ivanskiq, но мисля, че съм задал въпроси, които трябва някой от екипа на SoftUni да отговори. Освен, ако ти вече не си ги бил задал и са ти отговорили разбира се.
По точка 2: Вече има качени няколко мастър класа, можете да видите продължителността, темите и кредитите. Мастър класовете са по 9 кредита и са 6 седмици, избираеми са. С тях се допълват кредитите за цялостна диплома до 70 кредита.
Отварям една скоба, че по всички модули от цялостната програма трябва да се предават курсови, за да вземете поне пропорционално кредити (според оценката на курсовата). Не става да се предадат по 5 от 9-те модула и да наваксваш с мастър класове до 70 кредита :) Обученичта от цялостната програма са (тъй да се каже) задължителен компонент за дипломата. Имайте го предвид. Кредити се дават по модулите, дори и да не сте стигнали 5.00 за сертификат.
Поне това се изясни в края на предната цялостна програма.
Успех,
Надя