Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Ivcheto avatar Ivcheto 1 Точки

Как се качва готов, дизайнат сайт върху WordPress или Wix платформа?

Здравейте,

Да приемем, че разработя web design на сайт с някоя от споменатите в лекцията програми за Web Design. Правя  лого, разпределение, менюта, снимки, нагаждам текстове, цветове и форми.

Въпросът ми е как да кача вече готовия сайт върху WordPress или Wix платформите, където имам предварително заданени теми с готови карета за текст, футър, разстояния, форми и т.н. ? Не ми е ясно чисто технически как се прави.

Благодаря предварително за отговора.

Поздрави,

Ива Цекова

0
SoftUni Creative
DesislavaSheinova avatar DesislavaSheinova 6 Точки

Здравей, Ива!

Доколкото ми е известно, а по спомен Ралев също спомена нещо подобно, wix и wordpress платформите работят само с техни темплейти. Имам един полезен линк за създаването на изцяло custom тема в wordpress, но е много пипкава работа -- https://vegibit.com/wordpress-theme-development-tutorial-step-by-step/

https://www.youtube.com/watch?v=aa6JS_8QtNI - Как се прави сайт в wix от начало до край. По принцип платформите позволяват всеки темплейт да го нагласяш по твое желание, да мърдаш полета, добавяш изображения, бутони и т.н.

Надявам се поне мъничко да съм ти била полезна. 

Ще се радвам някой от колегите, които се занимават по-тясно с web design, да изкажат по-компетентно мнение по темата! ^^

 

Поздрави,
Деси

0
Ivcheto avatar Ivcheto 1 Точки

Благодаря!

0