[Judge] Programming Basics with C# - First Steps In Coding
Искам да попитам има ли някакъв проблем със Judge системата, защото в моя профил не виждам бутона Участвай ?
Искам да попитам има ли някакъв проблем със Judge системата, защото в моя профил не виждам бутона Участвай ?
Сигурен ли си че си логнат и гледаш правилния курс ?
Programming Basics > Programming Basics with C# Exercises секцията
Изчисти кукита, кеш, etc. и опитай пак. Може да опиташ и в private мод на който браузър ползваш.
Здравей Евгени,не знам дали това ще помогне но при мен има само да се упражняваш(practice) и съответно не мисля че има класация поне на този етап.Аз така е направих и резултатите ми седят и мога да видя на други колеги резултатите.
Видях в друг пост на същата тема отговора на va_codegirl, която е написала, че техния лектор е казал, че за първата лекция нямат домашно и вероятно това е причинтат да няма бутон Compete. Така, че на този етап както написа chiroki само Practice е достатъчно.
Колега сигурен ли си, че си прочел заглавието на поста и си разбрал правилно въпроса ми? Предполагам, че за въпрос от едно изречение е нормално да получа такъв отговор. Поради това ще направя малко уточнения. Когато съм логнат на https://judge.softuni.bg (със сигурност) в секцията Programming Basics - Exercises - First Steps In Coding не виждам бутон "Участвай/Compete", където според лектора от първата лекция трябва да се предаде домашното. Друго, което виждам на същия ред са 4 "Резултати от състезание" и когато се опитам да ги разгледам ми изписва съобщение за грешка :
An error occurred while processing your request.
Резултатите за това състезание не са достъпни!
За други домашни от други лекции може да се видят таблици с участниците и техните резултати за всяка една задача. Поради тази причина помислих, че има някакъв проблем точно с нашето (pb-oct) домашно и предположих, че някои с повече информация по проблема може да ми отговори. А именно защо нямам бутон "Участвай/Compete" за домашното от лекцията First Steps In Coding (сигурен съм че гледам на правилното място - Programming Basics - Exercises - First Steps In Coding )?
Ем ок..
И все пак, опита ли да изтриеш кукита/кеш? Или може би в incognito..
Споделям експ.
Аз имам същия проблем...