Интересен сайт за предстоящите избори на 5 октомври
Мръднете си задниците и гласувайте!
Искам да подчертая, че клипът не обслужва политическа партия и не пропандира нищо друго , освен горепосоченото.
Мръднете си задниците и гласувайте!
Искам да подчертая, че клипът не обслужва политическа партия и не пропандира нищо друго , освен горепосоченото.
Дай ми линк към туториал как да се направи самоделно взривно устройство и да се заложи в парламента....
"Днес терористи за влезли в Народното събрание и са пленили всички 240 депутати. Заплашват, че ако не получат искания откуп, на всеки кръгъл час ще освобождават по един депутат."
Предлагам да разпространим този видео клип , за да го видят повече млади хора и наистина да отидат да гласуват..Ние сме бъдещето , ние трябва да спрем корупцията.
Не съм гледал видеоклипа, нямам и желание....Нямам желание да видя поредния пропаганден материал, нямам нужда от това. Нямам нужда да чуя това, което те държат да ми кажат. Може би ще ме оплюете но за мен основния проблем не е в Народното Събрание, колкото и да се стараят да ни внушат именно това. Основния проблем на България според мен е в "бермудският триъгълник" - Съд - Полиция - Прокуратура. Там всичко пропада в небитието. Ако онзи техник,който пусна падналия асансьор отиде по бързата процедура за 20г. на топло, или онзи сьдя, който отвори затворената и вече гръмнала фабрика отиде в затвора за 20г. или онези политици, които докараха енергетиката до това състояние отидат на топло - ще потръгнат нещата доста бързо.
Иначе нещата са прости. Искаш да ти е чисто - ми не хвърляй боклуци. Искаш здравеопазване - еми изисквай всички да си плащат осигуровките и данъците. Искаш да няма корупция - еми като те хванат в нарушение бъди отговорен вместо да тръгнеш с 20лв. напред...
И всички гласувайте. Няма значение за кого. Има смисъл.
@Bobosam,
В кръга на шегата, разбира се, ако някога си мислил, да се пробваш за врачка, недей :) Не ти се отдава :)
"И всички гласувайте. Няма значение за кого. Има смисъл." - това казват във въпросния клип, само че показват защо е важно да го сторим и какво се случва, ако не :)
Поздрави
@ kyamaliev
съжалявам, ако някой е помислил,че съм искал да врачувам...Просто съм се нагледал вече на всичко. Нямам нужда някой да ми казва какво да гледам. Само не знам, колко от тези които говорят за бомби в събранието и всякакви подобни глупости са излезли поне веднъж да покажат мнението си, поне веднъж са застанали лице в лице с властта, поне веднъж са казали - стига...Ама туй човешки работи никой не може ги разбра...Аз затуй обичам балкана за да видиш как козата седи и те води след себе си за да те отдалечи от малките... Ама "Белият автобус" и белите върхове са друга бира...
Здравейте колеги. Споделям с вас един клип който ме накара да се замисля дълбоко. Толкова дълбоко, че започнах да се чудя има ли бъдеще за мен в България. Сънародници, промяната започва от нас, разберете! Бългрария е била велика и се надявам отново ще е. Да спрем да се делим на българи, турци, роми, помаци, християни, мюсюлмани. Да се обединим в името на каузата да направим скъпата ни родина място достойно за живот. Да покажем на власт имащите, че немогат да мачкат нас, нашите майки и бащи, бабите и дядовците ни които изнемогват. Въпреки сегашното положение вярвам, че ще дойде ден когато честни, достойни и разумни хора ще поведат България и тя ще стане място достойно за живот.
Ще им дойде времето :) Vengeance shall be swift.
Няма как да стане, защото в парламента никога не можеш да събереш всички 240 депутата :D